Voorafgaand aan het laatste gastsprekerdiner van studiejaar 2013-2014 kwam een deel van de Lothgenoten bijeen voor een workshop ‘social media’, gegeven door advocate Ady van Nieuwenhuizen van advocaten- en notarissenkantoor Ploum Lodder Princen. Na ontvangst met koffie en thee was het tijd om plaats te nemen in een imponerende zaal om wat meer te weten te komen over social media als fenomeen, cookies en de reclame code commissie.

Wanneer een BN’er een bepaalde ‘tweet’ neerzet over een bepaald koffiemerk, is deze persoon dan oprecht ontzettend enthousiast over deze koffie of gaat hier iets achter schuil? Is er een sponsorcontract gesloten waar wij niks van af weten? Is dit het geval dan moet dit duidelijk in de tekst vermeld worden om misleiding van het overige publiek te voorkomen. Door middel van een presentatie met actuele vraagstukken en YouTubefilmpjes over het fenomeen ‘social media’ werd dit onbekende onderwerp voor de leden levendig en kon over de stellingen meegedacht worden.

Na de presentatie konden de leden genieten van een borrel in de bar van het kantoor “De Oranje Kater”. Hier konden zij kennis maken met de andere kantoorgenoten en meer te weten komen over het werken als advocaat in het algemeen en het werken bij Ploum Lodder Princen in het bijzonder.

Bij deze willen wij Ploum Lodder Princen en Ady van Nieuwenhuizen bedanken voor het verzorgen van deze laatste workshop van het jaar en bovenal natuurlijk voor de plezierige samenwerking de afgelopen jaren!