Studiegezelschap Lothgenoten

 

 

Erasmus School of Law


De Erasmus School of Law (ESL) is de rechtenfaculteit van de Erasmus Universiteit Rotterdam. Met een divers aanbod aan bachelor- en masteropleidingen biedt zij een hoge kwaliteit van onderwijs.

Meer weten: https://www.eur.nl/esl/

 

 

Stibbe


Connect to grow.

Bij Stibbe geloven we erin dat je verbinding moet maken om verder te komen. Verbinding met de wereld om je heen, met collega’s en cliënten, hun markten en ambities. Die verbinding en het bundelen van ambities versterken elkaar. Zo helpen we onze mensen en opdrachtgevers te groeien. Samen kom je verder, professioneel maar ook persoonlijk.

Een stage die je nooit zult vergeten? Kom stage lopen bij Stibbe, in Amsterdam of Londen! Als derde- of vierdejaarsstudent kun je bij Stibbe de (fiscale) advocatuur of het notariaat komen verkennen. Een stage duurt twee of drie maanden. Je doet veel praktische ervaring op. Je woont zittingen en praktijkgroepbesprekingen bij, helpt bij het voorbereiden van processtukken, het beantwoorden van rechtsvragen, het vervaardigen van conceptbrieven aan cliënten, advocaten en wederpartijen. Ook doe je literatuur- en jurisprudentieonderzoek. En natuurlijk zijn er kantooruitjes en andere momenten van ontspanning.

Wil jij tijdens je master ervaring opdoen? Of wil je tijdens het schrijven van je masterscriptie je ook meteen oriënteren op de toekomst? Kom in dienst als juridisch-assistent. Voor minimaal drie maanden ga je twee of drie dagen per week bij ons aan de slag. Je werkzaamheden zijn te vergelijken met die van een student-stagiaire of beginnend junior-medewerker. Zo leer je de praktijk van de advocatuur of het notariaat nog beter kennen. En ben je perfect voorbereid op je toekomst als junior-medewerker.

Bekijk onze agenda op werkenbijstibbe.nl voor oriënterende evenementen of solliciteer via een van de sollicitatieformulieren op de website. Mocht je hier vragen over hebben, neem dan contact op met onze Recruiters:

Eva Boertje: [email protected] // +31650055674
Jasmijn Siewe: [email protected] // +31625534849

 

 

 

 

 

 

 

PKF Wallast


Wat betekent werken bij PKF Wallast?

PKF Wallast is meer dan een accountancy- en belastingadvieskantoor. We zijn een onderneming waar professionals met passie en plezier cliënten kwalitatief ondersteunen, waar een familiesfeer heerst en jij zelf jouw eigen pad kan creëren.

We hebben vijf vestigingen in de Randstad, Amsterdam, Delft, Rotterdam, Woerden en Alphen aan den Rijn. Binnen PKF Wallast zijn er ongeveer 250 professionals werkzaam, zij helpen cliënten binnen het MKB+ segment met hun vraagstukken. We zijn als meer dan 60 jaar actief in vrijwel alle sectoren, op nationaal en internationaal niveau. We leveren kwaliteit en beschikken over de breedte en diepgang van een ‘big-4’ met de wendbaarheid van een persoonlijk kantoor. PKF Wallast is een ‘one stop shop’, als adviseur werk je dus met verschillende afdelingen samen om onze cliënten te voorzien van het beste resultaat. 

Door de services die PKF Wallast aanbiedt staan wij als kantoor in de top 30 accountancy firms. Ook hebben onze werknemers aangegeven dat zij tevreden zijn over hun werk waardoor wij zijn gecertificeerd als Great Place To Work. Dit komt onder meer door een uitstekende werk-, privéverhouding, met weinig tot geen overwerk, gevarieerde cliënten en goede arbeidsvoorwaarden die onze werknemers hebben!

Lijkt jou het leuk om bij ons te komen werken? Kom dan snel een kopje koffie doen!

Mail: [email protected]

Telefoon Megan de Jong: 06-82197002

Telefoon Tim van Pelt: 06-12 36 98 29

 

 

NautaDutilh


NautaDutilh is een internationaal advocatenkantoor met vestigingen in Amsterdam, Rotterdam, Brussel, Londen, Luxemburg en New York. Met meer dan 400 advocaten, notarissen en belastingadviseurs zijn wij een van de grotere, onafhankelijke advocatenkantoren in de Benelux. Als internationaal kantoor draait NautaDutilh mee in de wereldwijde juridische top. In landen waar we geen vestiging hebben, werken we samen met topkantoren ter plaatse. Het resultaat is een wereldwijd netwerk. Onmisbaar voor de kwaliteit van ons werk, uniek voor wie buitenlandse werkervaring wil opdoen.

Meer weten: http://www.werkenbijnautadutilh.nl/  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pels Rijcken


Wij zijn Pels Rijcken. Onze 350 kantoorgenoten delen samen één ambitie: elke dag op topniveau presteren. Wij stimuleren elkaar het beste uit onszelf te halen en wij stellen het belang van de cliënt altijd centraal.

Onze bestuurlijke, politieke antenne onderscheidt ons binnen de wereld van de advocatuur. We begrijpen hoe het is om te werken met complexe (soms tegengestelde) belangen. Dat de waarheid nooit ééndimensionaal is. Dat je soms moet omgaan met uiteenlopende wensen van meerdere stakeholders. Wij weten dat context telt. En dat een onafhankelijke juridische blik het verschil maakt.

Meer weten: https://www.werkenbijpelsrijcken.nl/

 

 

Windt Le Grand Leeuwenburgh


Windt Le Grand Leeuwenburgh is een onafhankelijk Rotterdams advocatenkantoor. We specialiseren ons in de meest relevante rechtsgebieden voor ondernemers, het bedrijfsleven en investeerders. Onze ervaren advocaten hebben gewerkt bij nationale en internationale topkantoren en behoren tot de besten in hun vakgebied. Onze werkwijze kenmerkt zich door kleine hands-on teams die nauw met de cliënt samenwerken en pragmatisch en doelgericht adviseren. Dat stelt ons in staat om op alle relevante rechtsgebieden kwaliteit en service van het hoogste niveau te leveren, met de efficiëntie en persoonlijke aandacht van een boetiekkantoor.

Meer weten: https://www.windtlegal.com/nl/werken-bij