Studiegezelschap Lothgenoten

Erasmus School of Law


De Erasmus School of Law (ESL) is de rechtenfaculteit van de Erasmus Universiteit Rotterdam. Met een divers aanbod aan bachelor- en masteropleidingen biedt zij een hoge kwaliteit van onderwijs.

Meer weten: https://www.eur.nl/esl/

Stibbe


Stibbe is een internationaal advocatenkantoor met vestigingen in Amsterdam, Brussel, Luxemburg, Dubai, Londen en New York. Met meer dan 300 advocaten wereldwijd behoren zij tot de absolute juridische top. Zij staan grote spelers bij, maar zijn ook betrokken bij startups, door middel van het Stibbe StartsUp initiatief.
Als jurist ben je nooit klaar met jezelf te ontwikkelen. Bij Stibbe ondersteunen ze graag talent. Op deze manier kan jij blijven doorgroeien!

Meer weten: https://www.werkenbijstibbe.nl

PKF Wallast


Wat betekent werken bij PKF Wallast?

PKF Wallast is meer dan een accountancy- en belastingadvieskantoor. We zijn een onderneming waar professionals met passie en plezier cliënten kwalitatief ondersteunen, waar een familiesfeer heerst en jij zelf jouw eigen pad kan creëren.

We hebben vijf vestigingen in de Randstad, Amsterdam, Delft, Rotterdam, Woerden en Alphen aan den Rijn. Binnen PKF Wallast zijn er ongeveer 250 professionals werkzaam, zij helpen cliënten binnen het MKB+ segment met hun vraagstukken. We zijn als meer dan 60 jaar actief in vrijwel alle sectoren, op nationaal en internationaal niveau. We leveren kwaliteit en beschikken over de breedte en diepgang van een ‘big-4’ met de wendbaarheid van een persoonlijk kantoor. PKF Wallast is een ‘one stop shop’, als adviseur werk je dus met verschillende afdelingen samen om onze cliënten te voorzien van het beste resultaat. 

Door de services die PKF Wallast aanbiedt staan wij als kantoor in de top 30 accountancy firms. Ook hebben onze werknemers aangegeven dat zij tevreden zijn over hun werk waardoor wij zijn gecertificeerd als Great Place To Work. Dit komt onder meer door een uitstekende werk-, privéverhouding, met weinig tot geen overwerk, gevarieerde cliënten en goede arbeidsvoorwaarden die onze werknemers hebben!

Lijkt jou het leuk om bij ons te komen werken? Kom dan snel een kopje koffie doen!

Mail: recruitment@pkfwallast.nl

Telefoon Megan de Jong: 06-82197002

Telefoon Tim van Pelt: 06-12 36 98 29

Loyens & Loeff


Als kantoor dat ontstaan is uit een fusie, weten we dat één plus één soms meer dan twee is. Dat geldt ook voor onze medewerkers. Bij Loyens & Loeff zoeken we niet alleen talentvolle professionals, maar bovenal gemotiveerde mensen met duidelijke ambities. We zijn geen werkgever waar je je persoonlijkheid hoeft uit te schakelen zodra je ’s ochtends je computer aanzet. Zo divers als onze mensen zijn, zo delen ze hun gedrevenheid, ambitie en focus op het behalen van resultaten in hun werk én daarbuiten.

Meer weten: http://www.loyensloeffacademy.com/

NautaDutilh


NautaDutilh is een internationaal advocatenkantoor met vestigingen in Amsterdam, Rotterdam, Brussel, Londen, Luxemburg en New York. Met meer dan 400 advocaten, notarissen en belastingadviseurs zijn wij een van de grotere, onafhankelijke advocatenkantoren in de Benelux. Als internationaal kantoor draait NautaDutilh mee in de wereldwijde juridische top. In landen waar we geen vestiging hebben, werken we samen met topkantoren ter plaatse. Het resultaat is een wereldwijd netwerk. Onmisbaar voor de kwaliteit van ons werk, uniek voor wie buitenlandse werkervaring wil opdoen.

Meer weten: http://www.werkenbijnautadutilh.nl/  

Bird&Bird


Legal power & sector knowhow. Onze juristen excelleren door hun creativiteit en hun vermogen technologische kennis te koppelen aan juridische slagkracht. Wij lopen vooruit op de ontwikkelingen in de juridische regelgeving én de sectoren. Ook door ons internationale netwerkwerk van 26 kantoren kunnen wij cliënten (wereldwijd) sterk geïntegreerde diensten bieden en hen helpen hun commerciële doelen te bereiken. De resultaten mogen er zijn. In nauwe samenwerking met onze (inter)nationale cliënten werken we aan spraakmakende zaken. Past deze aanpak ook bij jou?

Pels Rijcken


Wij zijn Pels Rijcken. Onze 350 kantoorgenoten delen samen één ambitie: elke dag op topniveau presteren. Wij stimuleren elkaar het beste uit onszelf te halen en wij stellen het belang van de cliënt altijd centraal.

Onze bestuurlijke, politieke antenne onderscheidt ons binnen de wereld van de advocatuur. We begrijpen hoe het is om te werken met complexe (soms tegengestelde) belangen. Dat de waarheid nooit ééndimensionaal is. Dat je soms moet omgaan met uiteenlopende wensen van meerdere stakeholders. Wij weten dat context telt. En dat een onafhankelijke juridische blik het verschil maakt.

Meer weten: https://www.werkenbijpelsrijcken.nl/

Windt Le Grand Leeuwenburgh


Windt Le Grand Leeuwenburgh is een onafhankelijk Rotterdams advocatenkantoor. We specialiseren ons in de meest relevante rechtsgebieden voor ondernemers, het bedrijfsleven en investeerders. Onze ervaren advocaten hebben gewerkt bij nationale en internationale topkantoren en behoren tot de besten in hun vakgebied. Onze werkwijze kenmerkt zich door kleine hands-on teams die nauw met de cliënt samenwerken en pragmatisch en doelgericht adviseren. Dat stelt ons in staat om op alle relevante rechtsgebieden kwaliteit en service van het hoogste niveau te leveren, met de efficiëntie en persoonlijke aandacht van een boetiekkantoor.

Meer weten: https://www.windtlegal.com/nl/werken-bij