Studiegezelschap Lothgenoten

Erasmus School of Law


De Erasmus School of Law (ESL) is de rechtenfaculteit van de Erasmus Universiteit Rotterdam. Met een divers aanbod aan bachelor- en masteropleidingen biedt zij een hoge kwaliteit van onderwijs.

Meer weten: https://www.eur.nl/esl/

 

 

Stibbe


Stibbe is een internationaal advocatenkantoor met vestigingen in Amsterdam, Brussel, Luxemburg, Dubai, Londen en New York. Met meer dan 300 advocaten wereldwijd behoren zij tot de absolute juridische top. Zij staan grote spelers bij, maar zijn ook betrokken bij startups, door middel van het Stibbe StartsUp initiatief.
Als jurist ben je nooit klaar met jezelf te ontwikkelen. Bij Stibbe ondersteunen ze graag talent. Op deze manier kan jij blijven doorgroeien!

Meer weten: https://www.werkenbijstibbe.nl

Allen & Overy


It’s Time.

Onze cliënten komen bij ons met vragen waar nog geen antwoord op bestaat. We vinden nieuwe oplossingen voor hen en creëren precedenten. Onze mensen zijn gedreven, ambitieus en no-nonsense. Onze cultuur kenmerkt zich door een hecht teamgevoel, humor en lef. Wil je werken of stage lopen op een kantoor dat het beste in je naar boven haalt? Kijk op werkenbijallenovery.nl. 

It’s Time to find where you belong.

Meer weten: http://www.werkenbijallenovery.nl/

Bird & Bird


Bird & Bird LLP is een internationaal advocatenkantoor. Wij combineren excellente juridische expertise met diepgaande sectorkennis. Een sterke focus ligt op high-tech en gereguleerde sectoren, zoals Technology & Communications, Life Sciences, Media en Energy & Utilities.

Wij hebben meer dan 1300 juristen in 30 kantoren in Europa, het Midden-Oosten, de USA, Azië en Australië en hechte relaties met kantoren in andere delen van de wereld.

Onze Nederlandse kantoren zijn gevestigd in Den Haag en Amsterdam. Het team van
Bird & Bird NL bestaat uit ca. 80 advocaten, fiscalisten en notarissen. Onze cliënten zijn grote en middelgrote ondernemingen in met name Europa, Azië en de Verenigde Staten.
Bird & Bird is een full-service kantoor. Ons kantoor is ingedeeld in de volgende secties: TIME (Telecom Internet Media & Energie), IE, Ondernemingsrecht, Arbeidsrecht, Tax en Notariaat.

De sfeer binnen ons kantoor wordt door onze medewerkers als informeel, open en dynamisch ervaren. We lopen vaak bij elkaar binnen voor advies of overleg.

Wij zijn altijd op zoek naar juridisch talent. Kennismaking kan o.a. tijdens onze masterclass 24CODE en de Legal Tech Snacks. Uiteraard is ook mogelijk om tijdens een stage van twee maanden verder kennis te maken met ons kantoor.

Meer weten: http://www.werkenbijbirdenbird.nl