Studiegezelschap Lothgenoten

Erasmus School of Law


De Erasmus School of Law (ESL) is de rechtenfaculteit van de Erasmus Universiteit Rotterdam. Met een divers aanbod aan bachelor- en masteropleidingen biedt zij een hoge kwaliteit van onderwijs.

Meer weten: https://www.eur.nl/esl/

Stibbe


Stibbe is een internationaal advocatenkantoor met vestigingen in Amsterdam, Brussel, Luxemburg, Dubai, Londen en New York. Met meer dan 300 advocaten wereldwijd behoren zij tot de absolute juridische top. Zij staan grote spelers bij, maar zijn ook betrokken bij startups, door middel van het Stibbe StartsUp initiatief.
Als jurist ben je nooit klaar met jezelf te ontwikkelen. Bij Stibbe ondersteunen ze graag talent. Op deze manier kan jij blijven doorgroeien!

Meer weten: https://www.werkenbijstibbe.nl

Allen & Overy


It’s Time.

Onze cliënten komen bij ons met vragen waar nog geen antwoord op bestaat. We vinden nieuwe oplossingen voor hen en creëren precedenten. Onze mensen zijn gedreven, ambitieus en no-nonsense. Onze cultuur kenmerkt zich door een hecht teamgevoel, humor en lef. Wil je werken of stage lopen op een kantoor dat het beste in je naar boven haalt? Kijk op werkenbijallenovery.nl. 

It’s Time to find where you belong.

Vragen? Neem contact op met Danique Harberink via 020 674 1566.

Bird&Bird


Legal power & sector knowhow. Onze juristen excelleren door hun creativiteit en hun vermogen technologische kennis te koppelen aan juridische slagkracht. Wij lopen vooruit op de ontwikkelingen in de juridische regelgeving én de sectoren. Ook door ons internationale netwerkwerk van 26 kantoren kunnen wij cliënten (wereldwijd) sterk geïntegreerde diensten bieden en hen helpen hun commerciële doelen te bereiken. De resultaten mogen er zijn. In nauwe samenwerking met onze (inter)nationale cliënten werken we aan spraakmakende zaken. Past deze aanpak ook bij jou?