De Lothgenoten kwamen bijeen in een gezellig ingerichte zaal van het restaurant Fjord, voor het tweede gastsprekerdiner van het studiejaar.

Mr. Isabelle Spindler-Jacobs sprak het studiegezelschap vol enthousiasme toe over de passie voor haar werk. Zij vertelde uitgebreid over de weg die ze bewandeld heeft van medewerkster bij een lokale drogisterij tot commerciant en retaildirecteur bij de multinational Heineken. Dit alles heeft onder meer geleid tot de onderscheiding van topvrouw van het jaar 2010. Van jongs af aan had zij al ‘groen bloed’, zoals bleek uit een anekdote over haar 12- jarige verjaardagsfeest waarbij uitsluitend Heineken geschonken mocht worden.

De gastspreekster maakte er een bijzonder geslaagde avond van met veel interactie en leuke anekdotes. Deze avond werd extra bijzonder dankzij de aanwezigheid van de advocaten van Nauta Dutilh, mr. Jolize Lautenbachen mr. Bart Keupink, en advocaat-stagiaire en alumni-Lothgenoot mr. Suzanne Poutsma. Ook de aan het gezelschap verbonden hoogleraren prof. dr. Ellen Hey, prof. mr. Siewert Lindenbergh en prof. mr. Paul Mevisnamen deel aan de bijeenkomst. Om dit gemêleerde gezelschap compleet te maken, schoof ook gastprofessor mr. Maarten Verbrugh aan van de sectie ondernemingsrecht van de ESL.

Het bestuur wil alle deelnemers, hoogleraren, advocaten van advocatenkantoor Nauta Dutilh en in het bijzonder de gastspreekster hartelijk bedanken voor hun aanwezigheid en bijdragen voor de mooie avond. We kijken uit naar de volgende bijeenkomst!