Op woensdag 7 juni 2017 werd het lustrum van het studiegezelschap nogmaals feestelijk gevierd.

‘s Middags verzamelden de Lothgenoten zich op de Blaak voor een speciaal kantoorbezoek aan Loyens & Loeff. Hier werd allereerst afgetrapt met een lunch met verschillende kantoorgenoten. Zo was het mogelijk voor de studenten om op een ontspannen wijze kennis te maken met de advocaten van Loyens & Loeff. Hierna was het inhoudelijke deel van de middag aan de beurt: een quiz over M&A. De studenten werden in groepen verdeeld en er barstte een hevige strijd los waar ook kritische vragen werden gesteld. Het winnende team (‘team underdog’) ging er uiteindelijk met de prijs vandoor. Hierna werd nog even gezellig nageborreld met verschillende mensen van het kantoor.

In de avond stond het lustrumdiner gepland. Hier sloten ook hoogleraren, alumni en andere Lothgenoten zich aan bij de groep. De gasten werden verwelkomd met een sprankelend openingsdrankje en al snel was iedereen druk in gesprek. De avond stond voornamelijk in het teken van het vieren van 10 jaar Lothgenoten; een ontspannen samenkomen. Mooie herinneringen kwamen voorbij, maar er werden ook mooie wensen voor de toekomst uitgesproken.

Met dit laatste diner van dit jaar komt ook een bestuursjaar tot zijn einde en was het tijd om bestuur 2017/2018 voor te stellen:

  • Voorzitter – Jeanine Bootsma
  • Secretaris – Anne Remmers
  • Penningmeester – Danny Braakman
  • Commissaris Externe Betrekkingen – Lennart van Verseveld
  • Commissaris Interne Betrekkingen – Janou Kempkes

Er kan worden teruggekeken op een erg geslaagd lustrumjaar van Studiegezelschap Lothgenoten! Bestuur 2016/2017 wil iedereen dan ook bedanken voor zijn aanwezigheid en bijdrage aan Lothgenoten dit jaar.