De Lothgenoten kwamen bijeen in een zaal van het restaurant De Hemel Op Aarde voor het eerste diner van studiejaar 2014/2015. Hier konden de tien nieuwe studentleden kennis maken met de ouderejaars, professor Siewert Lindenbergh en professor Ellen Hey, de oud-bestuursleden van het gezelschap en zij konden nader kennis maken met elkaar en het bestuur. Onder het genot van het bijzonder smakelijke tapasmenu kreeg iedere deelnemer de mogelijkheid om zichzelf voor te verstellen en te vertellen wat hem of haar bezielt in het recht. De bevlogen en inspirerende verhalen en anekdotes van de studenten, afgestudeerden en hoogleraren gaven niet alleen een kijkje in het leven van de spreker, maar boden ook een kijkje in de mogelijke toekomst voor de nieuwe leden.

Tijdens de voorstelronde werd teruggeblikt op het afgelopen studiejaar en de afgelopen activiteiten van het studiegezelschap. Ook werd vol goede moed vooruitgeblikt op het onlangs aangevangen studiejaar. De deelnemers spraken gepassioneerd over de meest uiteenlopende opgedane ervaringen en over de geplande activiteiten en bezigheden voor de toekomst. Iedere spreker deelde daarbij de passie en bevlogenheid voor het recht, de studie en het gezelschap.

Het bestuur bedankt alle deelnemers hartelijk voor het delen van de mooie verhalen en ervaringen die deze avond zo bijzonder hebben gemaakt. Wij kijken uit naar de andere bijeenkomsten en wensen alle leden ontzettend veel plezier en succes bij de andere studieactiviteiten!