Na een zeer geslaagde middag bij Flikken Rotterdam met de nieuwe leden en een aantal bestuursleden was het tijd voor het gebruikelijke kennismakingsdiner. Tijdens dit diner maakten de nieuwe leden kennis met ouderejaars, prof. mr. S.D. Lindenbergh, prof. dr. Ellen Hey en de Raadslieden. Het diner vond plaats in het levendige en gezellige Restaurant Camarón te Delfshaven. Hier werd er genoten van een heerlijke avond vol met verschillende tapas. Tussen de rondes tapas was het de beurt aan de nieuwe leden, de oudere leden en de professoren zichzelf voor te stellen. Eenieder vertelde over zijn of haar bezieling in het vak, of de zoektocht naar de bezieling.

Over de bezieling in zijn of haar vak zullen we dit studiejaar nog veel gastsprekers horen. Binnenkort gaan de welbekende gastsprekerdiners weer plaatsvinden. Dit jaar worden weer inspirerende, gepassioneerde sprekers uitgenodigd, die ieder vertellen over hun bezieling in het vak.

Naast de gebruikelijke gastsprekerdiners zal ook dit jaar traditiegetrouw de masterclass ‘vonnis schrijven’ onder begeleiding van raadsheer Willem van Schendel van de Hoge Raad plaatsvinden. Ook zal het vorig jaar geïntroduceerde Raadsliedenprogramma wederom plaatsvinden. De Raadslieden zijn momenteel vijf Lothgenoten alumni. Het programma is er om het contact tussen de studentleden en de alumni te bevorderen. De bedoeling is dat de studentleden met allerlei praktijkvragen bij de Raadslieden terechtkunnen. Wij zijn erg benieuwd naar hoe het Raadsliedenprogramma zich ook dit jaar weer zal ontwikkelen.

Het bestuur wil alle leden bedanken voor het delen van de mooie verhalen en ervaringen die deze avond zo bijzonder maakten. Wij kijken uit naar de toekomstige bijeenkomsten en wensen alle leden ontzettend veel plezier en succes bij de andere studieactiviteiten!