Op woensdag 10 oktober heeft de kennismakingsactiviteit van de nieuwe lichting Lothgenoten plaatsgevonden. Onder het genot van een kopje thee of koffie en gebak bij Dudok hebben de nieuwe leden en een aantal bestuursleden kennis met elkaar gemaakt. Hierna ging de echte activiteit van start: de aanwezigen hebben in de middag het spel Herken de Mol gespeeld. Hierbij moesten de deelnemers, onder leiding van een enthousiaste spelleider, verschillende opdrachten uitvoeren in het centrum van Rotterdam en gelijktijdig de “mollen” proberen te ontmaskeren. Dit leidde tot een flinke dosis gezonde competitie en er werd fanatiek gespeeld en veel gelachen. De sfeer zat er goed in!

Traditiegetrouw werd de kennismakingsactiviteit afgesloten met een diner, waarbij de nieuwe leden kennis hebben kunnen maken met de ouderejaars studenten en de betrokken hoogleraren. prof. mr. Siewert Lindenbergh, prof. dr. Ellen Hey en prof. dr. Sigrid Hemels. Het diner vond plaats in het sfeervolle restaurant Lokanta Proeflokaal. Aldaar hebben de aanwezigen mogen genieten van heerlijke tapas. Tussen de rondes tapas door kregen alle aanwezigen de gelegenheid zichzelf kort voor te stellen. Tot slot heeft professor Lindenbergh ons toegesproken over het zoeken en vinden van een bezieling in het recht en het aanhalen van de banden met de Lothgenoten.

Al met al was het een zeer geslaagde eerste bijeenkomst van het collegejaar 2018-2019. Het bestuur wil graag alle leden en de hoogleraren bedanken voor de aanwezigheid en het delen van ieders bezieling in het recht. We kijken reikhalzend uit naar de eerstvolgende bijeenkomst en hopen er weer een mooi Lothgenoten-jaar van te maken!