Op vrijdag 25 september bracht het studiegezelschap een bezoek aan haar nieuwe samenwerkingspartner, Loyens & Loeff te Amsterdam. Na een voorspoedige reis werden de Lothgenoten hartelijk ontvangen bij dit grote kantoor aan de Zuidas en werden zij voorgesteld aan de medewerkers van het kantoor en twee studieverenigingen uit Tilburg en Groningen die deze middag ook aanwezig waren.

De middag begon hierna met een presentatie over het kantoor Loyens & Loeff en over de mogelijkheden die dit kantoor te bieden heeft. Stages, business-courses, interessante banen en werken in het buitenland: mogelijkheden in overvloed. Na deze presentatie begon het juridisch-inhoudelijk deel van het programma. De studenten werden opgesplitst in zes teams waarna zij met elkaar de strijd aangingen tijdens een juridische quiz. Vragen over Intellectueel Eigendomsrecht, Arbeidsrecht, Ondernemingsrecht passeerden de revue. Daarnaast leerden de studenten meer over de gedragsregels voor advocaten en over wat het werk van een advocaat precies inhoudt. Na een spannende finale won een team van studiegezelschap Lothgenoten de quiz en gingen zij met een mooie prijs naar huis!

Na de spannende quiz sloten de studenten zich aan bij de gezellige vrijdagmiddagborrel ten kantore van Loyens & Loeff. Na nog wat te hebben nagepraat over de enerverende middag keerden de Lothgenoten vol inspiratie huiswaarts. Een leerzame en leuke eerste ontmoeting met deze nieuwe partner!