Voor de derde maal op rij kreeg een select aantal Lothgenoten de kans om deel te nemen aan het jaarlijkse Houthoff Buruma Breakfast. Bij deze bijeenkomst in Hotel New York kregen de deelnemers de mogelijkheid om op zeer bijzondere wijze (nader) kennis te maken met de advocaten en andere medewerkers van Houthoff Buruma.

Na de ontvangst met koffie en thee volgde een inleidende omschrijving van het kantoor. Daarna was het aan de deelnemers en de aanwezige medewerkers om zichzelf te introduceren tijdens een voorstelronde. Uiteraard werd daarbij alle gelegenheid geboden om vragen te stellen over het kantoor en het werk als advocaat. Onder het genot van een uitvoerig en luxe ontbijt werd gesproken met de aanwezige medewerkers. Zodoende bleef geen vraag onbeantwoord en heeft eenieder een beter beeld gekregen van het advocatenkantoor.

Dankzij deze bijeenkomst hebben de deelnemers meer inzicht gekregen in het werken bij een gerenommeerd advocatenkantoor. Graag bedanken wij Houthoff Buruma en de aanwezige medewerkers voor deze gezellige en leerzame bijeenkomst!