Aan de leden van studiegezelschap Lothgenoten werd de gelegenheid geboden om op een informele en originele wijze kennis te maken met de praktijk van de advocatuur bij het Houthoff Buruma Breakfast Rotterdam. De deelnemers werden ontvangen in het directievertrek Reuchlin van Hotel New York, waar een rijkelijk ontbijt klaarstond in de zaal met uitzicht over de skyline van Rotterdam.

Na een voorstelronde, waarbij alle deelnemers de gelegenheid hadden om vragen op te werpen over Houthoff Buruma, werd uitgebreid gesproken over het kantoor. Bij het diner waren advocaat Bram Caudri en advocaat stagiaires Glenn Hoek en Guillette van Grinsven aanwezig om alle vragen van de deelnemers te beantwoorden onder het genot van een luxe champagneontbijt. Naast deze medewerkers was ook recruiter Usha Chirimar aanwezig om de mogelijkheden van student- en werkstages bij Houthoff Buruma te bespreken.

Dankzij deze bijeenkomst hebben de deelnemers een beter beeld kunnen vormen van wat het werken bij een groot advocatenkantoor in het algemeen – en bij Houthoff Buruma in het bijzonder – inhoudt. Graag bedanken wij Houthoff Buruma en de aanwezige medewerkers voor deze gezellige en interessante bijeenkomst.