Een aantal leden van Lothgenoten kreeg door middel van het Houthoff Buruma Breakfast de gelegenheid om op informele en originele wijze kennis te maken met het kantoor Houthoff Buruma en zijn medewerkers. Tijdens een uitgebreid ontbijt op 11 november 2015 in het directievertrek Reuchlin van Hotel New York, vertelden advocaten over het kantoor en was er ruim gelegenheid vragen te stellen.

Na een voorstelronde, waarbij alle deelnemers de gelegenheid hadden om vragen op te werpen over Houthoff Buruma, werd uitgebreid gesproken over het kantoor. Bij Houthoff Buruma Breakfast waren advocaat- medewerker Lucas Droge, advocaat-stagiaire Joska Tempel en advocaat-stagiair Yorick Kool aanwezig om alle vragen van de deelnemers te beantwoorden onder het genot van een luxe champagneontbijt. Naast deze medewerkers was ook recruiter Usha Chirimar aanwezig om de mogelijkheden van student- en werkstages bij Houthoff Buruma te bespreken.

Dankzij deze bijeenkomst hebben de deelnemers een beter beeld kunnen vormen van wat het werken bij een groot advocatenkantoor in het algemeen – en bij Houthoff Buruma in het bijzonder – inhoudt. Graag bedanken wij Houthoff Buruma en de aanwezige medewerkers voor deze gezellige en interessante bijeenkomst.