Studiegezelschap Lothgenoten

Loyens en Loeff


Als kantoor dat ontstaan is uit een fusie, weten we dat één plus één soms meer dan twee is. Dat geldt ook voor onze medewerkers. Bij Loyens & Loeff zoeken we niet alleen talentvolle professionals, maar bovenal gemotiveerde mensen met duidelijke ambities. We zijn geen werkgever waar je je persoonlijkheid hoeft uit te schakelen zodra je ’s ochtends je computer aanzet. Zo divers als onze mensen zijn, zo delen ze hun gedrevenheid, ambitie en focus op het behalen van resultaten in hun werk én daarbuiten.

Meer weten: http://www.loyensloeffacademy.com/ 

De Brauw Blackstone Westbroek


Bij De Brauw gaat het om brains, om kennis en analytisch vermogen. Maar niet alleen. Je kwaliteit zit uiteindelijk in wat je weet maar ook in wie je bent.

De Brauw is een kantoor van advocaten, notarissen en fiscalisten. Gefundeerd op drie praktijken: de procespraktijk, de ondernemingsrecht- en de financiële praktijk. Met als continue drijfveer een gedeelde liefde en enthousiasme voor het recht. Wat De Brauw uniek maakt is de diversiteit. Juist daarom beoordelen we mensen niet alleen op kennis. We kijken bijvoorbeeld ook naar drijfveren, ambitie, betrokkenheid….én naar sociale, commerciële en communicatieve vaardigheden.

Meer weten: www.werkenbijdebrauw.nl

Stibbe


Stibbe is een internationaal advocatenkantoor met vestigingen in Amsterdam, Brussel, Luxemburg, Dubai, Londen en New York. Met meer dan 300 advocaten wereldwijd behoren zij tot de absolute juridische top. Zij staan grote spelers bij, maar zijn ook betrokken bij startups, door middel van het Stibbe StartsUp initiatief.
Als jurist ben je nooit klaar met jezelf te ontwikkelen. Bij Stibbe ondersteunen ze graag talent. Op deze manier kan jij blijven doorgroeien!

Meer weten: https://www.werkenbijstibbe.nl

NautaDutilh


NautaDutilh is een internationaal advocatenkantoor met vestigingen in Amsterdam, Rotterdam, Brussel, Londen, Luxemburg en New York. Met meer dan 400 advocaten, notarissen en belastingadviseurs zijn wij een van de grotere, onafhankelijke advocatenkantoren in de Benelux. Als internationaal kantoor draait NautaDutilh mee in de wereldwijde juridische top. In landen waar we geen vestiging hebben, werken we samen met topkantoren ter plaatse. Het resultaat is een wereldwijd netwerk. Onmisbaar voor de kwaliteit van ons werk, uniek voor wie buitenlandse werkervaring wil opdoen.

Meer weten: http://www.werkenbijnautadutilh.nl/  

Erasmus School of Law


De Erasmus School of Law (ESL) is de rechtenfaculteit van de Erasmus Universiteit Rotterdam. Met een divers aanbod aan bachelor- en masteropleidingen biedt zij een hoge kwaliteit van onderwijs.

Meer weten: https://www.eur.nl/esl/